...

Bette Brenda

Denne frække baby Brenda er en variant tiltænkt de drilske efterårsørreder samt til træge vinterørreder

Brenda er uden tvivl en hot kystflue, og denne mini udgave er tænkt som et effektivt supplement. Selvom original mønsteret er effektiv i sig selv, er der situationer hvor småt er godt, så denne frække baby brenda er en variant tiltænkt de drilske efterårsørreder samt til træge vinterørreder.

Fluetype

Hackle flue

Ophav

Ove Monrad

Fluebinder

Ove Monrad

Opfundet

2012

Brenda er uden tvivl en af landets hotteste kystfluer, og denne mini udgave er tænkt som et effektivt supplement. Selvom original mønsteret er effektiv i sig selv, er der situationer hvor småt er godt, så denne frække baby brenda er en variant tiltænkt de drilske efterårsørreder samt til træge vinterørreder.

Bette Brenda er på sin vis en komisk udseende flue, og hvis du nu spørger mig om den ligner noget som helst fødeemne? Tja...det gør den måske, men sandsynligvis ikke. For hvad der ser rigtigt - eller forkert - ud i menneskeøje, gør det ikke nødvendigvis i fiskeøjne. Bette Brenda er vel sagtens en af disse krible-krable fluer der bare virker.

Fiskevejledning

Bette Brenda er til de situationer hvor småt er godt, f.eks. til drilske efterårs havørreder eller træge vinterørreder. Kun fantasien sætter grænser for hvordan man fisker denne flue, men fisk den gerne så varieret som muligt.

Bedste årstid

Efterår-vinter

Mønsterbeskrivelse

Materialeliste Bette Brenda
Krog: Owner Iseama str. 4-6.
Hale: Fibre fra brun eller ginger hanehackle og 2 stk. midge crystal flash oliven
Krop: Salmo Supreme Dub, farve rainbow
Hackle: Lys brun eller ginger hane hackle
Hoved: Cyclops 3-3,5 mm

Lignende fluer

En eller flere kystfluer med lignende egenskaber eller karakteristika

...
Brenda

Ophav: Ove Monrad

...
Brendas Mor

Ophav: Ove Monrad

...
Tømmerlærlingen

Ophav: Klaus Fløe Kristensen